Close App de Bookish

App de BookishLlegeix més i millor

Descarregar
Google 4.6
★★★★★
Google reviews
Los genes que comemos. La manipulación genética de los alimentos.
Los genes que comemos. La manipulación genética de los alimentos.

Detalls del llibre

Los genes que comemos nos introduce en el mundo de la biotecnología de los alimentos. Esta obra explica de forma sencilla las técnicas utilizadas en el laboratorio y presenta un completo panorama de los resultados obtenidos en el campo de las fermentaciones, la agricultura o la ganadería.
Llegir més

  • Enquadernació Butxaca
  • Autor/s Ramón, Daniel
  • ISBN13 9788492385324
  • ISBN10 8492385324
  • Pàgines 160
  • Any Edició 2000
  • Idioma Castellà
Llegir més

Ressenyes i valoracions

Sigues la primera persona a valorar-lo!

Has llegit Los genes que comemos. La manipulación genética de los alimentos.?

Los genes que comemos. La manipulación genética de los alimentos.

Los genes que comemos. La manipulación genética de los alimentos. (Castellà)

19,90€ 20,95€ -5%
Enviament Gratuït
Disponibilitat immediata per a l’enviament
19,90€ 20,95€ -5%
Enviament Gratuït
Disponibilitat immediata per a l’enviament
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay
Recepción

Enviament a domicili Gratuït

info_shipping Disponibilitat immediata per a l’enviament
Ubicación

Librería Lé Gratuït

Devolució gratuïta Info
Gràcies per comprar a llibreries reals! Gràcies per comprar a llibreries reals!

Promocions exclusives, descomptes i novetats al nostre butlletí

Parla amb la teva llibretera
Necessites ajuda per trobar un llibre?
Vols una recomanació personal?

Whatsapp